Meehelpen tijdens Indoor Brabant 50e editie!

Meehelpen tijdens Indoor Brabant 50e editie!

14 februari 2017 Geen categorie 0

Indoor Brabant staat alweer bijna voor de deur! Ook dit jaar is het weer mogelijk voor studenten om mee te helpen tijdens dit evenement, waar je tevens linturen voor krijgt.

Dit jaar vindt Indoor Brabant plaats van 9 maart tot en met 12 maart in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Tijdens dit evenement hebben veel bedrijven een stand. Als student van HAS Hogeschool heb je de mogelijkheid om mee te helpen in deze stands. Hierdoor leer je niet alleen het bedrijfsleven kennen, maar breid je ook je netwerk uit. Daarnaast zie je Indoor Brabant ook eens van een andere kant!

Er zijn twee mogelijkheden om mee te helpen dit jaar:
1. Je kunt als student een- of meerdere dagen meehelpen, op donderdag is er een alleen avondprogramma en op vrijdag, zaterdag en zondag is er de gehele dag een programma.
De tijden dat de bedrijven je hulp nodig hebben kunnen per dag en per stand verschillen.
2. Dit jaar is er op de zaterdagochtend een speciaal programma waarbij kinderen van 8-16 jaar een dagje achter de schermen mee kijken bij de grooms. Hierbij heeft Indoor Brabant hulp nodig van een aantal studenten. (Hiervoor zijn maar 6 plaatsen beschikbaar en dit is natuurlijk een hele gave kans om een kijkje achter de schermen te krijgen!)

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar om mee te helpen, dus geef je zo snel mogelijk op door middel van het sturen van een e-mail naar hippique@has.nl. Voor ieder gewerkt uur kan een lintuur worden verdiend. Vermeld hierbij het volgende:

Naam:
Telefoonnummer:
De opleiding die je volgt:
De dag(en) welke je zou willen meehelpen:
Je interessegebied binnen de hippische sector: