Indoor Brabant

Indoor Brabant

23 maart 2017 Geen categorie 0

Van 9 tot en met 12 maart vond dit jaar het jaarlijkse paardenevenement Indoor Brabant weer plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Dit jaar stond vol in het teken van de 50e editie van Indoor Brabant, waarbij veel extra shows, demonstraties, wedstrijden waaronder de Jumping Legends en het prachtige afscheid van Jerich Parzival.

Ook dit jaar kregen de leden van HAS Hippique de kans om mee te helpen op dit mooie evenement. Jaarlijks werken studenten mee in de gevestigde stand om de zo te ontdekken waar hun toekomst ligt en om hun netwerk uit te breiden. Daarnaast kregen een zevental studenten dit jaar de unieke kans om mee te helpen aan het programma ‘Groom voor 1 dag’. Dit ochtend-programma werd georganiseerd voor 45 kinderen tussen de 8 en 16 jaar en stond volledig in het teken van het leven van de groom. De kinderen kregen hierbij een viertal workshops, zo gaf de oud-groom van Anky van Grunsven uitleg over het leven van de groom, kregen de kinderen van de oud-groom van Piet Raijmakers uitleg over de materialen die meegaan op een wedstrijd, waren twee groom van team Raijmakers aanwezig om de kinderen praktijkles te geven en kregen ze een rondleiding achter de schermen van Indoor Brabant. Al met al was het weer een super geslaagde editie van Indoor Brabant!