Team HAS Hippique stelt zich voor…

Team HAS Hippique stelt zich voor…

22 mei 2017 Geen categorie 0

… Anne Rutten (dressuur en springen)

Ik ben Anne Rutten, 21 jaar en wonend in Eindhoven. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek aan de opleiding Voedingsmiddelentechnologie. Van thuis uit heb ik altijd de paardensport beoefend op wedstrijdniveau. Vandaar dat ik nu ook met veel plezier deel ga nemen aan het Nationaal Scholen Concours in de disciplines springen en dressuur.

… Romy Verhoeven (dressuur)

Mijn naam is Romy Verhoeven, 19 jaar. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Dier en Veehouderij en ben vanaf het eerste jaar actief bestuurslid van HAS Hippique. Met mijn eigen paarden thuis start ik regelmatig wedstrijden in de dressuursport. Dit jaar sta ik met de vijfjarige Special Surprise aan de start en gaan we er met het team de volle 100% voor om te winnen!

… Monique van der Goes (springen)

Ik ben Monique van der Goes en ben 19 jaar oud. Ik doe de opleiding Dier en veehouderij en zit momenteel in het eerste jaar. Van kleins af aan ben ik altijd al bezig geweest met paarden en ben afgelopen jaar begonnen met wedstrijden rijden. Ik doe mee aan Nationaal Scholen Concours in de discipline springen.

 

… Ilse van der Valk (kennisquiz)

Ik ben Ilse van der Valk, 23 jaar en voorzitter van HAS Hippique. Ik zit in mijn 4e jaar van de opleiding Dier- en Veehouderij en loop op dit moment stage bij Molenkoning. Volgend jaar begin ik met afstuderen en daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf (Horsebeat). Vanaf mijn 7e heb ik onafgebroken paard gereden en dat doe ik nog steeds met veel plezier, maar dit jaar heb ik besloten HAS Hippique te helpen met de kennisquiz tijdens het Nationaal Scholen Concours.

… Fleur Castelijns (kennisquiz)

Mijn naam is Fleur Castelijns en ik ben 19 jaar oud. Ik zit momenteel in het tweede leerjaar van de opleiding dier- en veehouderij. De passie voor paarden is al van jongs af aan bij mij aanwezig. Thuis houd ik me bezig met het rijden en fokken van paarden. Tijdens het Nationaal Scholen Concours ga ik ons team versterken door deel te nemen aan de kennisquiz. Ik heb er zin in en hoop dat we als team een mooi resultaat neer kunnen zetten!

 

 … Nienke Engels (exterieur beoordelen)

Ik ben Nienke Engels, ik ben 21 jaar oud en woon in Helden. Al ruim 8 jaar werk ik bij een paardenfokkerij in de buurt, waar ik eigenlijk al mijn vrije tijd doorbreng. Het werk op de fokkerij heeft mijn interesse in paarden nog verder aangewakkerd en daarom ben ik in 2014 begonnen aan de studie Dier- en veehouderij aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. In aanloop naar de buitenlandexcursie van mijn eerste studiejaar ben ik het bestuur van HAS Hippique gaan ondersteunen en dat beviel zo goed dat ik vanaf mijn tweede studiejaar actief bestuurslid ben. Ik hou me vooral bezig met de KWPN Hengstenkeuring. Na twee keer een zeer interessante excursie exterieur beoordelen te hebben bezocht vond ik het dit jaar tijd worden om team HAS Hippique te ondersteunen tijdens het Nationaal Scholen Concours.

… Suzanne Maas (exterieur beoordelen)

Ik ben Suzanne Maas, 21 jaar en kom uit Roosendaal. Ik zit momenteel in het 3de jaar van mijn studie dier- en veehouderij. Al 10 jaar werk ik met veel plezier op een paardenhouderijbedrijf. Hier besteed ik al mijn vrije tijd aan. Mijn interesses liggen in de dressuur en springsport. Met name de fokkerij van springpaarden vind ik erg interessant. Daarnaast maak ik ook graag foto’s en verkoopfilmpjes van de paarden. Tijdens het nationaal scholenconcours zal ik het exterieur beoordelen voor mijn rekening nemen. Een aantal keer heb ik tijdens een stamboekkeuring van het KWPN geschreven bij de beoordelingscommissie. Deze ervaring zal dus goed van pas komen!