Excursie Stal Ehrens

Excursie Stal Ehrens

7 maart 2018 Geen categorie 0

Op woensdag 17 januari was HAS Hippique te gast bij Stal Ehrens in Weert. Na een hartelijk ontvangst met Limburgse vlaai heeft Rob Ehrens ons een presentatie gegeven over het bedrijf en over zijn leven als bondscoach van het Nederlandse springteam. Na afloop van de presentatie was er ruimte om Rob allerlei vragen te stellen en om met hem in gesprek te gaan over de paardensport. Hierna heeft Rob ons een rondleiding gegeven op hun gloednieuwe stal. Hij vertelde hierbij over alle dingen waar ze rekening mee hebben gehouden bij de bouw van het prachtige complex. Daarnaast vertelde hij ons van alles over de paarden, terwijl we een kijkje mochten nemen in de stallen. Na afloop van de rondleiding konden er nog vragen gesteld worden en vele bleven nog even aanwezig op het bedrijf om in gesprek te gaan met Rob. Kortom het was voor iedereen een gezellige en leerzame dag!

Wij bedanken Stal Ehrens en met name Rob Ehrens, voor de leuke excursie op hun prachtige nieuwe bedrijf!