Warning: The magic method Tribe__Extension_Loader::__wakeup() must have public visibility in /customers/0/e/6/hashippique.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/the-events-calendar/common/src/Tribe/Extension_Loader.php on line 157 Eline Moerings – HAS Hippique

Eline Moerings

Eline Moerings

Hey hoi, mijn naam is Eline Moerings, ik ben 18 jaar oud en kom uit Roosendaal, Noord-Brabant. Ik studeer nu Bedrijfskunde en Agribusiness en ik heb me aangesloten bij het bestuur.

Paarden zijn bij mij echt niet weg te denken. Al sinds ik kon lopen was ik in stal te vinden. En het was al snel duidelijk dat ik springen het leukste vind. Na mijn pony-tijd ben ik serieus in het bedrijf gegaan. Samen met mijn ouders en broer fokken we thuis jaarlijks springpaarden. We leiden ze op, brengen ze uit in de (internationale)sport en proberen ze te verkopen om hun sportcarrière bij andere ruiters voort te zetten.

Een een dagelijkse dag rij ik 3 à 4 paarden. Hiervan is 1 merrie voor mezelf: Bardesther. Hiermee heb ik meerdere kampioenschappen en internationale wedstrijden podium behaald. Het meest interessant vind ik de sport en fokkerij. Daarom ben ik ook lid van Jong-KWPN. Ik hoop later mijn sportcarrière samen met mijn opleiding te kunnen combineren tot een mooie toekomst. Maar voor nu, probeer ik mijn netwerk en kennis te vergroten!