Warning: The magic method Tribe__Extension_Loader::__wakeup() must have public visibility in /customers/0/e/6/hashippique.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/the-events-calendar/common/src/Tribe/Extension_Loader.php on line 157 Erinke Habets – HAS Hippique

Erinke Habets

Erinke Habets

Mijn naam is Erinke Habets en ik ben 19 jaar. Ik zit momenteel in het 3e jaar van de opleiding Dier- en Veehouderij. Ik woon in Etten-Leur en heb hier samen met mijn moeder een kleinschalige stal. Wij maken paarden keuringsklaar, paarden trainen voor wedstrijden en zijn zeer actief bezig zijn met de (dressuur)fokkerij.

Ik rijd zelf actief wedstrijden, momenteel met 1 paard in het M1 en met 1 in het Z2. Mijn interesses liggen vooral in de fokkerij en het rijden van (jonge) paarden. Ik vind het leuk om te blijven leren en ben daarom ook lid van het JongKWPN en ga regelmatig mee naar excursies. Tevens ga ik stage lopen bij een dierenarts die gespecialiseerd is in de gynaecologie van paarden en een minor volgen over de fokkerij om hierover nog meer te kunnen leren. Ik wil via deze weg toch proberen om straks iets in de fokkerij te kunnen gaan doen.

Ik heb gekozen om in het bestuur van HAS Hippique te gaan omdat ik op deze manier mezelf uit blijf dagen te leren en mijn netwerk op deze manier ook kan verbreden.