Warning: The magic method Tribe__Extension_Loader::__wakeup() must have public visibility in /customers/0/e/6/hashippique.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/the-events-calendar/common/src/Tribe/Extension_Loader.php on line 157 Imke Broekhuis – HAS Hippique

Imke Broekhuis

Imke Broekhuis

Hallo! Mijn naam is Imke Broekhuis, ik ben 18 jaar oud en woon in Maastricht. Ik zit in het eerste jaar van Toegepaste Biologie in Venlo. Omdat ik interesse heb in paarden en hier een netwerk in wil opbouwen ben ik dit jaar bij het bestuur van HAS Hippique gekomen.

Op mijn 8e begon ik met paardrijden. Dit deed ik op een kleinschalige manege. Toen deze manege stopte ben ik overgegaan op twee verzorgpaarden. Een van deze paarden had een niet zo goed verleden. Hierdoor heb ik veel op haar gedrag moeten letten en hoe ik dit kon terugkoppelen. Het gedrag van een paard vind ik heel interessant! Twee jaar geleden heb ik mijn eigen paard Contiki gekregen.
Met mijn eigen paard doe ik verschillende dingen. Zo doen we af en toe een oefenwedstrijd en zijn we actief bezig met vrijheidsdressuur. Onder andere kan hij de buiging en spagaat. Deze zomer beginnen we met officiƫle wedstrijden rijden in de dressuur.