Warning: The magic method Tribe__Extension_Loader::__wakeup() must have public visibility in /customers/0/e/6/hashippique.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/the-events-calendar/common/src/Tribe/Extension_Loader.php on line 157 Lotte van Oorschot – HAS Hippique

Lotte van Oorschot

Lotte van Oorschot

Mijn naam is Lotte van Oorschot. Ik ben 20 jaar en woon in Bilthoven, provincie Utrecht. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar Dier- en veehouderij en ben sinds vorig jaar actief in het bestuur bij HAS Hippique.

Ik heb veel interesse in het opleiden van jonge paarden en ‘probleem’ paarden. Daarnaast ligt mijn belangstelling in de wetenschappelijke onderbouwing van correct rijden, genetica en fokkerij. Door deze passies wil ik na mijn bachelor doorstromen naar een master in animal science, richting animal breeding and genetics in Wageningen

Ik wil na mijn opleiding helpen met het fokken van gezonde en correcte dieren. Daarnaast wil ik hobby matig verder met het opvangen en opleiden van paarden. Ik ben momenteel vooral actief in de dressuursport, die ik beoefen met mijn twee grappige vosjes Volver (Perion X Weratosthenes) en Odessa IIV (Quint van het Maarlo Z X Ahoy).

Tijdens mijn tijd op deze opleiding en bij het bestuur van HAS Hippique hoop ik mijn netwerken te verbreden en nog meer kennis op te doen van de paardensector.