Monique van der Goes

Monique van der Goes

Mijn naam is Monique van der Goes. Ik ben 20 jaar oud en woon in Oud Gastel. Op dit moment zit ik mijn tweede jaar van de opleiding Dier- en Veehouderij. Ik ben sinds dit jaar actief in het bestuur van HAS Hippique.

Ik ben erg geïnteresseerd in fokkerij van zowel dressuur paarden als shetlanders. Ook vind ik het leuk om mij bezig te houden met het opleiden van jonge paarden. Deze wil ik dan vervolgens uitbrengen in de sport. Momenteel kom ik met mijn pony Bently uit in de dressuursport tussen de paarden en over een tijdje hoop ik de overgang te maken naar mijn drie jarige (el capone x parzival). Daarnaast heb ik nog een jaarling Miss Daula (Vivaldi x Dancing hit). Met deze laatste hoop ik in de toekomst fokkerij mee te kunnen beginnen. Verder ben ik actief in de Shetland fokkerij. Ik ben lid van het Shetlander stamboek en help mee bij keuringen, veilingen en hengstenshows. Op de foto is te zien dat ik een shetlander voorbreng tijdens Shetland Select Sale.

Ik heb me aangesloten bij HAS Hippique omdat ik hoop dat ik tijdens mijn opleiding mijn netwerk kan verbreden. Natuurlijk wil ik vooral een leuke en leerzame tijd te hebben! In het bestuur houd ik me bezig met het bijhouden van de ledenadministratie.