Sharon Gevers

Sharon Gevers

Mijn naam is Sharon Gevers, 22 jaar en woon in het kleine Brabantse dorpje Lage Mierde. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness. Vanaf het eerste jaar zit ik in het bestuur van HAS Hippique en sinds mijn tweede jaar ben ik begonnen als penningmeester. Daarnaast help ik mee met het organiseren van leuke en leerzame excursies in de hippische sector.

Vanaf mijn 6e ben ik begonnen met paardrijden op de manege en als snel kwam mijn eerste C pony. Hierna volgde nog diverse eigen pony’s en heb ik pony’s zadelmak gemaakt en doorgereden voor derden. Momenteel ben ik erg actief in de springsport met mijn eigen paard en komen we uit op 1,20m niveau. Daarnaast ben ik vaak te vinden op stal in Esbeek, waar ik van alles doe met betrekking tot de paarden en de verzorging!

Door mijn bestuursfunctie bij HAS Hippique heb ik mijn netwerk sterk kunnen vergroten en ben ik in contact gekomen met veel ondernemers uit de hippische sector. Al deze contacten kunnen in de toekomst perspectief bieden voor een eventuele baan of functie in de hippische sector!